Dialogen med kunden gör jobbet kul!

I inkorgen igår:
"Hej Jacob!
Vi var och handlade av dig igår, vildsvinskarré, älgrulle, samt rökt vildsvinsbiff...Vi ville bara meddela dig att älgkalvsrullen som vi lagade ikväll var av utsökt kvalitet....-välstyckat och mycket välputsat...
Vi brynte rullen lätt ocn körde den på ca 150g i ungnen ca 45 min och serverade dillkokt färskpotatis, stekta champignoner, honungsstekt rödlök, egen svartvinbärsgeléh samt en lättare grillsås med youghurt som bas till.. Jag hade öppnat en Hermitage -01 från Sorrel men den var tyvärr oxidarad och fick ta en nödflaska, Auzzie Tamburlaine (cab/shiraz) till som tyvärr inte matcahed perfekt...
Vi ser fram emot att läsa din blogg och beställa mer utmärkt kött av er under hösten. Imorgon skall vi grilla vildsvinskarrén och bjuda in min pappa!
Med vänliga hälsningar,
Jan och Anki"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0